Disclaimer

Deze website is eigendom van: SVP DIENSTENCENTRUM

Contactgegevens: SVP DIENSTENCENTRUM

Verwijspraktijk voor Tand-, Mond-, Kaak, en Aangezichtsheelkunde

Jaarbeurslaan 21 bus 32

3600 GENK 

Tel. 089 51 50 50  (9u00-17u00)

E-mail: info@xentrojbl.be

 

Ondernemingsnummer: BTW BE 0475.409.074

 

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.
Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
SVP Dienstencentrum aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij SVP Dienstencentrum of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan SVP Dienstencentrum. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door SVP Dienstencentrum . 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

 

SVP Dienstencentrum

--------------------------

Jaarbeurslaan 21 bus 32
B - 3600 GENK 

Tel.: 089 51 50 50

info@svpdienstencentrum.be
 

 

 

   
     
Comments